lauantai 3. joulukuuta 2016

SUPERSYMPA!!


Sellanen oli mun viime viikko, eli siis SUPERKIVA! Ei sillä, että tämä viikko olis ollut jotenki huono, mutta viime viikko nyt vaa oli ihan super:

 Maanantai oli tietysti maanantai, mutta sai siitäkin tehtyä aika mukavan, kun liikassa oli parkouria ja sirkustelua. Se oli silleen sopivasti pelottavaa ja vaikeeta, että vatsalihakset sai sopivasti treeniä... Syynä siis älytön nauraminen, heheh.
 Tiistaina meillä ei ollut taaskaan treenejä, koska Gotteron pelasi kotona. No, en tietenkään malttanut pysyä pois hallilta, vaan käytiin kattoon Gotteronin peli parin joukkuekaverin kanssa. Ja tietysti VIP-katsomosta... No myönnetään, että tähän löyty sellanen syy, että meidän joukkue oli kutsuttu eli päästiin ilmatteeks ja silleen. En valita!! (Gotteron hävis, koska Immonen teki vikalla minuutilla maalin.)


 Keskiviikkona ohjelmassa oli leipomista avec Olivia. Tultiin siis koulun jälkeen meille leipoon maailman parhaita cookieita! Oli kyllä oikeesti hyviä!

 Torstaina oli silleen aika kiva päivä, ettei mulla ollut kun 3 tuntia koulua... Olis ollut vielä kivempi, jos oisin keskiviikkona lukenut luokan wa-ryhmän viestit, enkä ollut koulussa turhaan 3 tuntia etuajassa... Lopputuloksena siis oli, että saavuin kouluun klo 7.50 ja lähdin sieltä klo 14.50. Ja oppitunteja siis 3x45min... Ainakin oli aikaa tehdä koulujuttuja ( ja ehkä myös vähän jotain muuta...). Torstain kuitenkin kruunasi kiekkotreenit (koska niitä ei ollu tiistaina). Kulki kyllä luistin ihan huippuhyvin, huomioiden etten oo terotuttanut niitä tällä kaudella viä kertaakaan (!!!). Paikalla oli aika pieni porukka, mutta treenit meni ihan superisti. Ja päivän piristyksenä oli kuulla palautetta, joka vapaasti suomennettuna menee näin: " Alussa koitettiin tehä yksinkertasia juttuja, kun olit vielä aika alottelija. Mutta nyt, kun oot kehittyny, sun pitää saada itsevarmuutta ja mennä ite läpi tai antaa hyvä syöttö, koska sä pystyt tekeen sen ja susta tulee vielä ihan huippu!"
 Ja perjantai oli perjantai eli eihän siitä saa oikeen tekemälläkään huonoo, etenkään, jos kuluttaa pari tuntia vapaata kivojen ihmisten kanssa.

 Lauantai!! Meillä oli peli Kreuzlingenissä, eli siis kaukana. Pikkubusseilla/pakuilla matkaan ja musiikkia ja tunnelma kattoon!! Ja ei unohdeta tietenkään kaikkia niitä eväitä, jota oli pakattu mukaan... Perillä parkkiin jäähallin pihaan ja käveltiin Saksaan ostoksille. Siis oikeesti vajaa 5 minuuttia kävelyä ja oltiin jos ostoskeskuksessa euroalueella!! Olin varanut ittelleni 50€ ostoksiin ja lisäks mulla oli 50 frangia hätävarana, jos takastullessa olisin tarvinnu lisää ruokaa... No, yllättäen, siis oikeesti aika yllätys, jos mut tuntee, niin tuhlasin sekä eurot, että frangit. Ostin siis Adidaksen "urheiluhupparitakkijutun" ja Niken kivat kollarit. Sit mentiin pelaan ja voittohan sieltä tuli!! Ja reissu oli oikeesti suuuuupeeer kiva! Vaikka paluu kotiin olikin vasta klo 2 yöllä...

 No, sunnuntaina ohjelmassa nukkumista ranskan kertaamista ja viikon yks lukuisista huippuhetkistä, kun kysyin kaverilta, että "tehtäiskö jotain ens viikolla?" vastaus oli että ei onnistu ens viikko, mutta entäs jos 16pv tulisit mun ja kavereitten kaa syömään sitten ehkä pihalle ja meille yöks. No mullehan se tietysti kelpas!


Siinä hieman mun viime viikosta. Tällä viikolla sitten reeneissä totesin, että luistimet kyllä kaipaa terotusta ja ens viikolla se ohjelmassa (tän viikonlopun koitan viä kestää...) Tällä viikolla myös jatkettiin liikassa parkouria ja sirkustelua ja ei se ollut kyllä ainakaan yhtään tylsempää...😂😂

 Ja huomasin myös olevani pettynyt, kun ope ei ollut tarkastanut mun ussan koetta. Sain kuiteski vastattua kahteen isompaan kysymykseen ja kahteen pienempään ja olisin ihan hyvin voinut saada 3.4 eli about 7. Tällä viikolla tarkemmin, sanottuna eilen, oli myös italian koe, ranska oli jo maanantaina, ja enkusta oli about 550 sanan sanakoe. No ei siinä mitään sanoista kuitenkin 70% on tuttuja ja loput 30% oon jossain yhteydessä myös kuullut. Se, mikä teki asiasta vaikeemman oli se, että jokaiselle sanalle piti tietää synonyymi, antonyymi (vastakohta) ja sellanen johdettu sana, esim. kirja->kirjasto, tunne->tunteellinen. Ja siinä teille vähän mietittävää, mikä on sanan tunne vastakohta tai sanan puu vastakohta, näin pariks esimerkiks, näitähän oli se ~550 x3 opeteltavaa (voitte arvata ...) ja kokeessa kysyttiin ~250. Voin sanoo, että en saanu vastattua lähellekkään kaikkiin, koska, no, ei  noi vastakohdat tai tee sanasta tuoli verbi (=> tuoliintua(?)), niin siis ei oikeen iskeny.
Niin ja onnistuin myös tällä viikolla levittään mun lounaan (uunikasviksia valkosipulilla ja stroganoff-kastiketta) mun reppuun🤗🤗 onneks mulla oli hypäri just ja sain tunnin aikaa siivota isoimmat sotkut pois mun repusta, kirjoista monisteista ja kansioista yms.

 No, mutta kuitenkin tässä viikossaon myös ollut paljon kaikkee hyvää mm. eilinen ilta mun 3 kansainvälisen kaverin kanssa . Ohjelmassa oli siis leffa ja 7 tai 8 munan lättytaikina eli siis tehtiin crêpejä sellattella jutulla, että istuttiin kokoajan pöydässä ja crêpit paistu siinä nenän edessä. Oli ihan kivaa... Siis superkivaa!!


Tänään St-Nicolas  ja siitä lisää joskus myöhemmin. Ei muuta kun Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan kommentteja kehiin!