tiistai 14. helmikuuta 2017

Coucou!

Coucou!

Taas on vuorossa pikakatsaus mun elämään Sveitsissä. Elikkäs siis oikeestaan ei mitään erikoista oo menossa, mitä nyt unohtelin viime viikolla tapaamisen, jonka olin sopinut mun kontaktihenkilön kanssa. No tällä viikolla, koitan muistaa mennä paikalle😅😅

#tb

Ja koulu on kans pitänyt aika kiireisenä, kokeita on aika paljon ja huomenna mulla olis italian "iso" koe ja historiasta eka koe. Siis kaikki mitä ollaan opittu sitten lukuvuoden alun jälkeen?!?! No päätin jo aiemmin, että historiasta en ota stressiä, kun se on aikas vaikeetaa: tunnilla en saa kirjotettua muistiinpanoja, koska opella on aika lennokas käsiala ja muutenkin kirjottaminen ja kuunteleminen samaan aikaan tuottaa hieman vaikeuksia. Ja tietysti myös sanasto ei oo sitä perus "joka päiväistä settiä". Italiaa oon sen sijaan harjotellu ihan kivasti. Ja sitten ylihuomenna on vuorossa vuorostaan ranskan ja englannin kokeet. Saa nähdä miten menee... Englannin kokeista en täällä kyllä koskaan tiedä, kun ne on usein vähän omalaatuisia ja lisäks onnistun unohteleen sanoja kuten "juusto" tai "palata". Elikkäs siis ymmärrän kyllä hyvin ja ei noi sanatkaan oo oikeesti unohtunut, mut usein tulee vaan sellanen tilanne, että mieleen tulee joku sana vaan ranskaks (tai joskus jopa ruotsisks?!), muttei enkuks.

Kutosia satelee 👱 (paras numero on 6) // got the best note!

Ja matikka hallussa🤔// also from maths!!8

Ruotsista tulikin mieleen, että käytiin koulusta teatterissa kattomassa Dadaa ja siinä näytelmässä puhuttiin ruotsiaa!! Ymmärsin kyllä "en pysty nukkumaan täällä" ja kommentti tuli tietysti ihmiseltä puulaatikossa. Esityksestä ei sen enempää, oli outoa. Kävin myös pelaan koulun koristurnauksessa ja tultiin toiseks🙂 tosin joukkueitakin oli vaan kaks, että ei sillä.


#tb

Ja aiheesta Jääkiekkoon. Kausi päättyi. Liian aikasin. Harmittaa. Ehdottomasti kiilaa mun ärsyttävimpien, harmittavimpien ja surullisimpien hetkien ykköseks. Haluisin vaan vielä niin pelaan mun tiimin kaa. Eikä sitä voi verrata siihen miten kaipaan rinkulaa, koska kuitenkin koko ajan tiedän, että rinkulaa pääsen jatkaan, mutta jääkiekkoo, etenkään tän joukkueen kanssa en pääse varmaan enää  pelaan😔😒 Eli siis eka playoff hävittiin, toka peli (kotipeli) voitettiin ja mä sain pitää C:n rinnassa, ja vika peli sitten hävittiin. Pelit oli tasasia, etenkin noi kaks vikaa, ja oltais hyvin voitu voittaa. Itelläkin jalka luisti ja silleen. Mutta ei voi mitään. Harmittaa. Mutta pitäos vaan muistaa ne viisaat sanat: "Don't cry because it's over, smile because it happened!"

Victoire !
Thankful for these girls ❤❤ gonna playing with them. #aftermatch 

Valkoinen erkka ei ollu enää kovin valkoista...

Ainiin ja hyvää ystävänpäivää! Happy valentine's day!! ❤️❤️


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan kommentteja kehiin!